Proljeće je godišnje doba koje simbolizira obnavljanje, osvježenje i promjenu. Kao što priroda budi svoju raskoš nakon zimskog sna, tako i mi osjećamo potrebu za promjenom, a to se često odražava i na naš izgled. Jedan od najjednostavnijih načina da izrazimo svoju proljetnu energiju i osjećamo se osvježeno jest kroz promjenu frizure. Upravo sada, dok priroda cvjeta u svojoj punoj raskoši, pravo je vrijeme da istražimo nove stilove i tehnike koji će osvježiti naš izgled i prilagoditi se sezoni.

BaByliss, svjetski poznati lider u industriji beauty proizvoda, donosi nam širok spektar alata koji nam omogućuju da postignemo raznolike frizure, od elegantnih do opuštenih, savršeno prilagođenih proljetnom raspoloženju. U ovom članku istražit ćemo pet inspirativnih proljetnih frizura koje možete postići koristeći BaByliss proizvode. Bez obzira jeste li skloni opuštenim valovima ili sofisticiranim punđama, ovi prijedlozi osigurat će vam da zablistate u proljetnom suncu.

Pripremite se da otkrijete kako uz pomoć BaByliss proizvoda stvoriti frizure koje će vas inspirirati, osnažiti vašu osobnost i istaknuti vašu ljepotu u ovoj sezoni obnove.

 

 • Valovita kosa:
  • Koristite BaByliss C1900E Wave Secret Air za stvaranje prirodnih valova. Podijelite kosu u sekcije, omotajte svaku sekciju oko cilindra i držite nekoliko sekundi prije nego što otpustite. Ova frizura daje lepršav i opušten izgled koji je savršen za proljetne dane. Započnite ovaj proces podjelom kose na nekoliko sekcija. Ovo će olakšati rad i omogućiti vam preciznije oblikovanje valova. Kada ste pripremili kosu, pređite na oblikovanje valova.Uzmite jednu sekciju kose i omotajte je oko cilindra BaByliss C1900E Wave Secret Air uređaja. Pazite da pramenovi budu ravnomjerno raspoređeni i čvrsto omotani oko cilindra. Držite svaki pramen oko cilindra nekoliko sekundi kako biste postavili valove. Vrijeme zadržavanja možete prilagoditi željenom intenzitetu valova – duže zadržavanje stvarat će dublje valove, dok kraće zadržavanje rezultira blažim valovima.
  • Nakon što ste oblikovali sve valove, lagano protresite kosu rukama kako biste ih razdvojili i postigli prirodniji izgled. Po želji, možete primijeniti malu količinu teksturirajućeg spreja ili lagane fiksacije kako biste osigurali da valovi budu postojani tijekom dana.

 

 • Ravna i sjajna sa srednjim razdjeljkom:
  • Prvo, pripremite kosu za oblikovanje. Operite kosu i osušite je dok ne bude samo malo vlažna. Pegla za kosu najbolje radi na suhoj ili blago vlažnoj kosi. Zatim, koristite BaByliss ST492E peglu za kosu s funkcijom pare. Ova inovativna pegla kombinira toplinu s parom kako bi omekšala i ravnomjerno oblikovala kosu, ostavljajući je glatkom i sjajnom. Uključite peglu i postavite željenu temperaturu koja odgovara vašoj vrsti kose.Podijelite kosu na sekcije kako biste olakšali rad. Zatim, uzimajte male dijelove kose i polako provlačite peglu kroz njih, počevši od korijena prema vrhovima. Pazite da svaki pramen bude ravnomjerno oblikovan i potpuno ispravljen.
  • Nakon što ste oblikovali svaku sekciju kose, napravite srednji razdjeljak kako biste postigli moderan izgled. Srednji razdjeljak savršeno se uklapa u mnoge frizure i stvara elegantan i profinjen izgled.

 

https://babyliss.rs/wp-content/uploads/2023/11/BaByliss-2498PRE-5.jpg

 

 • Nekoliko efektnih kovrča:
  • Pripremite kosu za oblikovanje tako da je čista i suha. Možete nanijeti malo lagane pjene ili toplinske zaštite kako biste zaštitili kosu od oštećenja topline i osigurali bolje definirane kovrče. Započnite rad s uvijačem za kosu BaByliss C457E Oval Waving Wand. Uključite uređaj i postavite željenu temperaturu koja odgovara vašoj vrsti kose. Uvijač za kosu s ovalnim oblikom omogućuje stvaranje raznovrsnih kovrča – od prirodnih valova do definiranih kovrča, prilagođenih vašem stilu.Podijelite kosu na sekcije kako biste olakšali rad. Uzimajte manje dijelove kose i polako uvijajte pramenove oko uvijača. Nemojte uvijati sve pramenove kako biste postigli opušteniji izgled – neka neki pramenovi budu ravni ili blago uvijeni, dok drugi mogu imati izraženije kovrče.
  • Za dodatni volumen i teksturu, možete lagano prskati teksturirajući sprej ili suhi šampon duž korijena kose. To će dodati volumen i oblik vašoj frizuri, čineći je idealnom za proljetne aktivnosti.

 

 

 • Naglašeni volumen s blagim valovima:
  • Kada je riječ o postizanju punog i voluminoznog izgleda, sušenje kose s četkom na vrući zrak BaByliss AS136E može biti ključni korak u postizanju željenog stila. Ovaj višenamjenski alat omogućuje vam sušenje kose dok istovremeno oblikujete i dodajete volumen, pružajući vam besprijekoran izgled koji će se isticati. Evo kako možete postići ovaj efekt:
  • Nakon što operete kosu, nježno je osušite ručnikom kako biste uklonili višak vlage. Zatim, koristite četku na vrući zrak BaByliss AS136E kako biste nastavili s procesom sušenja kose.Odaberite željeni nastavak za postizanje volumena. Četke za volumen ili četke za uvijanje su odličan izbor jer omogućuju stvaranje dodatnog volumena i teksture u kosi.

   Sušenje kose s četkom na vrući zrak BaByliss AS136E omogućuje vam postizanje profesionalnih rezultata kod kuće, bez potrebe za odlaskom u salon. Isprobajte ovu tehniku i uživajte u punijoj, voluminoznijoj frizuri koja će vas istaknuti u svakoj prilic

 

Opis fotografije nije dostupan.

 

 • Manje kovrče:
  • Za one koji žude za sofisticiranim izgledom s dozom elegancije, manje kovrče su odličan izbor. BaByliss C449E 10mm uvijač za kosu omogućuje vam postizanje sitnih i definiranih kovrča koje će istaknuti vašu ljepotu i dodati dozu šarma vašem stilu.
  • Uzmite jedan pramen kose i pažljivo ga omotajte oko uvijača, počevši od korijena prema vrhovima. Osigurajte da pramenovi budu ravnomjerno raspoređeni i čvrsto omotani oko uvijača.
  • Držite pramenove na uvijaču nekoliko sekundi kako biste postavili kovrče. Za dodatnu definiciju, možete koristiti malo jaču toplinu, ali budite pažljivi da ne pretjerate kako biste izbjegli oštećenje kose.Nakon što završite s oblikovanjem kovrča, nježno otpustite kosu s uvijača. Lagano protresite kosu rukama kako biste kovrče razdvojili i postigli prirodniji izgled.

 

 

S BaByliss proizvodima možete postići različite stilove frizura za proljeće, bilo da želite opušten i lepršav izgled ili sofisticiranu eleganciju. Uvijek se pobrinite da koristite toplinsku zaštitu kako biste zaštitili kosu od oštećenja toplinom.